BoomBodystore

Tietosuojaehdot

TIETOSUOJASELOSTE JA EVÄSTEET

Henkilötietolaki/Tietosuoja-asetus

 

Rekisterinpitäjä

Boombody Oy

Sorvaajankatu 14

00800 Helsinki

Y-tunnus: 2698193-5

Yhteydenotot

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa: info@boombody.fi

Henkilötiedot – Yksityisyyden suoja

 

 

Suostumus 

 

Käsittelemme henkilötietoja, joita olet meille antanut tai joita olemme keränneet verkkosivustollamme evästeiden avulla, jotta voisimme hallinnoida tilauksia sekä täyttää velvollisuutemme sinua kohtaan asiakkaana.

Mainostavaa sähköpostia saat vain, jos olet tilannut uutiskirjeemme. Uutiskirjelistatlta voit poistua milloin tahansa. Muuten otamme yhteyttä sähköpositse vain jos se koskee tilaustasi.

 

 

 

Kerätyt henkilötiedot 

 

Boombody oy kerää ja käsittelee seuraavia tietoja: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, jossain tapauksissa pyydämme syntymäpäivääsi. Nimen, osoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen antaminen ovat välttämättömiä, jotta voimme toimittaa tilauksen verkkokaupastamme. Nämä tiedot sijaitsevat käyttäjätunnuksin suojatulla palvelimella, minne ei ole pääsyä kenelläkään ukopuolisella. Verkkokauppaohjelmistomme on mycashflow.fi ylläpitämä, koko ohjelmiston tietoturvasta voit lukea lisää täältä: http://www.mycashflow.fi/verkkokaupan-tietoturva/.

Kaupallamme on SSL sertifikaatti, joka salaa verkkokauppamme tietoliikenteen.

 

 

Boombody Oy, Y-tunnus 2698193-5, on käsiteltyjen henkilötietojen osalta rekisterinpitäjä. Boombody oy ei myy tai siirrä meille annettuja henkilötietoja kolmansille osapuolille – mikä tarkoittaa, että et vastaanota tietoja antamiesi henkilötietojen perusteella muilta yhtiöiltä kuin meiltä.

Henkilötietoja ei välitetä tai säilytetä Euroopan talousalueen ulkopuolella.

 

Keräämme myös evästeiden kautta tietoja siitä, miten käytät internet sivujamme. Niistä lisää kohdassa Evästeet.

 

Miten Boombody oy käyttää henkilötietojasi 

 

Boombody oy käyttää kerättyjä henkilötietoja ainoastaan markkinointitarkoituksiin tai nettikaupoista (www.boombody.fi/www.boombodystore.com) tehtyjen ostojen yhteydessä.

 

Henkilötietojen käsittely tehdään joko perustuen sopimuksen täyttämiseen, jos täytämme sopimuksen kanssasi, suostumuksen perusteella (kuten markkinoinnissa tai uutiskirjeiden osalta), tai Boombody oy:n laillisten velvollisuuksien täyttämiseksi esimerkiksi kirjanpitoa tms. varten. 

 

Henkilötietoja säilytetään niin kauan, kun henkilötietoja tarvitaan siihen tarkoitukseen, jota varten tiedot kerättiin. Tämä tarkoittaa sitä, että henkilötiedot markkinointitarkoituksiin poistetaan mikäli uutiskirjeen tilaus peruutetaan tai suostumus perutaan.

 

 

Olet oikeutettu tekemään valituksen henkilötietojesi käsittelystä tietosuojaviranomaiselle, katso lisää osoitteesta www.tietosuoja.fi.  

 

Ota yhteyttä

 

Jos sinulla on kysymyksiä Boombody oy:n käsittelemistä itseesi liittyvistä henkilötiedoista, haluat päästä käsiksi niihin tai poistaa ne, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen info@boombody.fi Voit myös muuttaa tietojasi milloin tahansa henkilökohtaisilla sivuillasi: https://www.boombody.fi/account/login/.

 

Evästeet

Sivustoillamme ja verkkopalveluissamme käytetään evästeitä (cookies). Eväste on pieni, käyttäjän päätelaitteelle tallennettava ja siellä säilytettävä tekstitiedosto. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. Boombody oy käyttää evästeitä markkinointiin, jotta voimme esittää olennaisia tarjouksia ja mainoksia boombody oy:n ulkopuolisissa kanavissa.

 

Jos et halua hyväksyä evästeiden käyttöä, voit tehdä muutoksen selaimeesi niin, että se automaattisesti estää evästeet tai ilmoittaa joka kerta, kun sivusto haluaa tallentaa evästeet.

 

Käyttämämme evästeet: Google (Analytiikka ja markkinointi), Facebook (Markkinointi)

Käyttäessäsi boomobody.fi-sivustoa hyväksyt, että voimme käyttää evästeitä, kuten 

edellä on mainittu.

Ostoskorisi on tyhjä